ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий попросив забрати депутатів із ресторанів на площі Ринок

Львівський портал

|

Керівництво міської ради вживає надзвичайних заходів для того, щоб забезпечити кворум у сесійному залі, передає кореспондент «Львівського порталу».

Зокрема, міський голова Львова Андрій Садовий попросив присутніх депутатів подзвонити своїм друзям, аби вони поспішили на пленарне засідання. Також він закликав лідерів фракцій позбирати депутатів по рестораціях на площі Ринок.

Звертаючись до Богдана Бедрила, який є одним із двох присутніх депутатів з фракції «Наша Україна», А. Садовий запитав, чи потрібна допомога, щоб зібрати представників цієї фракції: «Може, вам потрібна допомога, або треба послати таксі? То ви скажіть, ми допоможемо».

На це Б. Бедрило відповів, що жодного злого умислу у відсутності депутатів з цієї фракції немає. За його словами, відучора фракція не збиралася, тому зараз є отака присутність у сесійному залі.

Також А. Садовий зазначив, що він на все готовий, лиш би в порядку денному з’явився пункт про бюджет розвитку.

«Подавайте свої умови та ультиматуми, бо люди прийшли працювати. Я готовий до будь-якого порядку денного, аби в ньому було питання про бюджет розвитку», – сказав міський голова.

Зараз зареєструвалося 38 депутатів і триває чергова нарада з міським головою біля трибуни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *