ОСТАННІ НОВИНИ

За 12 годин у Львові випало 30% місячних опадів

Львівський портал

|

Сьогодні у Львові синоптики передбачають істотне погіршення погодних умов: мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Львівська міська рада звертається з проханням до всіх мешканців без зайвої потреби не заїжджати в центральну частину міста, не паркуватися на магістральних вулицях, аби не заважати прибиранню снігу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у Гідрометцентрі, за останні 12 годин у місті випало 30% місячних опадів. Упродовж наступних 10 днів очікують сильні снігопади та морози.

Як повідомили в АТП-1339, станом на 9 ранку 13 лютого на прибирання міста виїхало 55 одиниць техніки та техніка районних шляхоремонтних підприємств.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міськради просить мешканців бути обережними на вулицях і без нагальної потреби не виходити з дому. Дві третини травм під час падіння отримують люди віком після 60 років, тому особам похилого віку, які мають потребу вийти з дому, краще взяти палицю з гумовим наконечником або шипом.  

Особливу небезпеку становить налипання мокрого снігу на деревах, тому управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення закликає оминати велике скупчення дерев та бути обережними поблизу мереж електропередач.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *