На продовольчих ринках Львівщини Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області за період з 6 по 12 лютого 2009 р. зафіксувала підвищення середніх цін на м’ясо яловичини – на 1%, м’ясо свинини – на 1%, сало – на 1%. Про це повідомляють на сайті ЛОДА.
Однак ціни знизилися на м`ясо птиці – 3,3%, яйця – на 3%, макаронні вироби – на 1,5%, капусту – на 7,6%, моркву – на 4,8%, буряк – на 2,6%.
Зокрема, станом на 12 лютого середній рівень цін такий: яловичина – 35,50 грн/кг, свинина – 36,75 грн/кг, сало – 20,70 грн/кг, птиця –16,05 грн/кг, цукор-пісок – 4,03 грн/кг, крупа гречана – 4,20 грн/кг.
На підприємствах торгівлі зафіксовано зниження середніх цін лише на крупу гречану – на 0,5% та олію – на 0,5%.
Львівський портал