ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 15 тис. підприємців минулоріч отримали дозволи на діяльність у Львові

Львівський портал

|

«Єдиний дозвільний офіс» Львівської міської ради минулого року видав майже 15 тис. дозвільних документів на ведення підприємницької діяльності у Львові. Щороку тисячі львівських підприємців звертаються за професійними консультаціями, тим самим зберігаючи свій час та гроші. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

Львівський дозвільний офіс створили, щоб підприємці могли отримувати дозвільні документи по спрощеній системі. Крім того, у дозвільному офісі підприємцям надають професійні консультації. За словами першого заступника, 60% підприємців, які звертаються за оформлення відповідних документі, надають позитивні відповіді. У започаткуванні власної справи відмовляють лише тим, чия діяльність не відповідає стратегії розвитку міста.

На сьогодні у Єдиному дозвільному офісі оформити документи можна від одного до п’ятнадцяти днів. «Найближчим часом ми плануємо, щоб підприємці здавали необхідні документи, і лише в кінці вже отримували необхідні дозволи. Тим самим ми зробимо більш прозорою та спрощеною систему видачі документів на підприємництво», – сказав О. Синютка.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *