ОСТАННІ НОВИНИ

«Єдиний центр» має грандіозний план, як змінити все

Львівський портал

|

Лідер «Єдиного центру», народний депутат України Ігор Кріль розповів сьогодні під час прес-конференції у Львові план оновлення країни. План, зокрема, складається із семи кроків, до яких мають дослухатися політики, аби вивести країну із кризи та оновити її.

Зокрема, «Єдиний центр» пропонує терміново внести зміни до виборчого законодавства та прийняти виборчий кодекс, у якому процедура усіх виборів буде чітко прописаною. У ЄЦ переконані, вибори до парламенту мають відбуватися на основі відкритих виборчих списків.  

Окрім цього, лідер ЄЦ наголошує, що потрібно внести зміни у законодавство про референдум, аби був механізм введення волевиявлення народу в дію.

«Також ми повинні перенести вибори міських, сільських та селищних голів на рік вперед і проводити їх у березні 2011 року разом із виборами до депутатів до місцевих рад. Політичні сили, які сповідують різні моделі влади в Україні, повинні консолідувати свої варіанти Конституції і подати їх на референдум. Одночасно з цим референдумом у жовтні-листопаді також мають відбутися і позачергові вибори до ВРУ та вибори президента. Однак до того часу, як ми увійдемо у виборчі баталії, ми повинні змінити уряд. Уряд, який очолює кандидат у президенти, не може працювати на вихід з кризи. Він завжди буде працювати на авторитет цього кандидата у президенти», – розповів Ігор Кріль.

Найголовнішим кроком на шляху до оновлення країни, на переконання лідера ЄЦ, є зміна уряду, який мають очолити люди, не пов’язані із президенстькими виборами. Щоправда, хто ж саме, Ігор Кріль не уточнив. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *