ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця оновила та модернізувала відбудовні поїзди

Львівський портал

|

Відбудовні поїзди Львівської залізниці протягом минулого року понад 320 разів виїжджали на підрядно-договірні та господарські роботи. Зокрема, поїзди 26 разів виїздили для ліквідації наслідків транспортних подій та стихійного лиха. Тому протягом минулого року залізничники суттєво оновили та модернізували залізничний транспорт. Про це повідомляє прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Основний обсяг робіт для відбудовних поїздів припав на період ліквідації наслідків липневого стихійного лиха на перегонах Жовтнева – Явора, Старий Самбір – Стрілки, Коломия – Делятин, Завалля – Вашківці та ін. Зважаючи на географічне розташування регіону, через який пролягає Львівська залізниця, потреба у відбудовних поїздах є надзвичайно високою.

Відтак їхній технічній та навчальній базі залізничники приділяють дуже велику увагу. Протягом минулого року для відбудовних поїздів провели ремонт адмінприміщення, залу засідань, технічного кабінету, майстерні, душової. Також для оновлення технічних засобів і обладнання відбудовних поїздів Львівської залізниці закупили вантажопідйомні подушки, синтетичні стропи, гаки для строп, кутники з магнітними зчепленнями під стропи, каркасні намети, аварійно-рятувальне обладнання, проведено діагностику та ремонти вагонів, кранів та тракторів. Для всіх відбудовних поїздів придбали миючі машини «Керхер».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *