ОСТАННІ НОВИНИ

Кужелюк не поділяє оптимізму Садового стосовно бюджету розвитку

Львівський портал

|

Депутати Львівської міської ради не поділяють оптимізму міського голови Львова Андрія Садового стосовно розміру цьогорічного бюджету розвитку. Зокрема, член бюджетної комісії Юрій Кужелюк висловив великий сумнів щодо можливості наповнити бюджет на 1 мільярд 40 мільйонів гривень. Про це він заявив у коментарі «Львівському порталу».

«Реально бюджет розвитку цього року ми можемо наповнити тільки на 238 мільйонів, стосовно решти суми, то міський голова планує брати кредити. Утім він поки що не продемонстрував джерел їх погашення», – зазначив Ю.Кужелюк.

Депутат також заявив, що міській раді наразі не відомі ні терміни, ні умови запозичень, які планує брати міський голова. «Мер нам досі не сказав, які це мають бути кредити, які їхні терміни та умови. Тому я б на його місці не говорив, що у нас все так райдужно і що проблем не буде», – додав Ю.Кужелюк.

Нагадаємо, учора міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що бюджет розвитку Львова цього року становитиме один мільярд 40 мільйонів гривень.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *