ОСТАННІ НОВИНИ

В Сихівському районі до 90% мешканців уклали єдині договори з ЛКП

Львівський портал

|

У Львові ЛКП укладають з мешканцями єдині договори на житлово-комунальні послуги. Це ще один етап реформування господарської сфери міста, що дозволить мешканцям отримувати якісне обслуговування. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив

голова Сихівської районної адміністрації Іван Лозинський.

У договорі передбачені усі види послуг, які надає ЛКП, їх періодичність, додаткові послуги та права, а також обов’язки виконавця і споживача. Єдиний договір передбачає такі послуги: з утримання будинків та прибудинкових територій; з централізованого водопостачання та водовідведення; з централізованого опалення та гарячого водопостачання.

У договорі також чітко вказали перелік і вартість кожної послуги. Крім того, мешканці зможуть скласти акт-претензію через неякісне надання послуг ЛКП та платити менше. До прикладу, за словами директора ЛКП «Під Зуброю» Богдана Сирватки, мешканці самі відмовляються від деяких пунктів договору, які стосуються прибирання. Так кілька дво-, триповерхових будинків відмовились від прибирання сходових кліток, і вони не платитимуть за цю послугу. Також найчастіше мешканці складають акти-претензії через недогрів квартир. Якщо працівники ЛКП заміряють температуру, нижчу норми, то знімається 5% від вартості послуг теплопостачання.

На сьогодні в Сихівському районі Львова уклали єдині договори з мешканцями на рівні 80% – 90%. Зокрема, у ЛКП «Під Зуброю» майже 90% мешканців вже розраховуються за умовами нового договору. Такі договори укладають і в інших районах Львова.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *