ОСТАННІ НОВИНИ

Працівникам ЛКП «Львівелектротранс» виплатили заборговану зарплату за грудень

Львівський портал

|

Сьогодні ЛКП «Львівелектротранс» виплатило своїм працівникам заборговану заробітну плату за грудень минулого року, повідомляє прес-служба міської ради. Гроші в першу чергу отримали водії та працівники робітничих професій.

Заборгованість по зарплаті за грудень становила 2 млн. 169 тис. грн. На сьогодні підприємство заборгувало ще 162 тис. грн. управлінцям і працівникам служб, — цю заборгованість погасять вже найближчим часом із власних коштів підприємства.

Як повідомили у комунальному підприємстві, виплатити зарплату працівникам вдалося завдяки коштам, які надійшли з міського бюджету як компенсація за перевезення у електротранспорті студентів та учнів та із власної виручки підприємства.

Нагадаємо, складна ситуація з виплатою зарплати на «Львівелектротрансі» склалася внаслідок невчасного та неповноцінного січневого надходження субвенції з Державного бюджету.

У 2009 році ЛКП «Львівелектротранс» заплановано надати субвенцію із Державного бюджету у розмірі 29 млн. 587 тис. грн. З них: 3 млн. 125 тис. грн. – борг за 2008 рік. При цьому, за січень 2009 року при планових середньомісячних надходженнях у розмірі 2,150 млн. грн. фактично надійшло 0,59 млн. грн.

Для ЛКП «Львівелектротранс» у міському бюджеті заклали 1 млн. 950 тис. грн. Також передбачено компенсацію за проїзд у міському електротранспорті учнів і студентів у розмірі 6 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *