ОСТАННІ НОВИНИ

Заява Турчинова «вбила наповал» Секретаріат президента

Львівський портал

|

Заступник глави Секретаріату президента України вимагає пояснень від першого віце-прем`єр-міністра Олександра Турчинова щодо його останніх заяв, виголошених 6 лютого на розширеній колегії МВС, в якій він брав участь. Про це повідомляє прес-служба президента.

«Без перебільшення громадськість стривожена заявою першого віце-прем`єр-міністра Турчинова, проголошеною на останній колегії МВС у присутності майже сотні керівників центрального апарату і територіальних управлінь МВС. З одного боку, прем`єр на засіданнях уряду – а надто перед телекамерами – запевняє, що все добре, ситуація під повним контролем уряду, з іншого – громадяни дізнаються зі ЗМІ, як перший віце-прем`єр-міністр на закритій нараді зізнається працівникам силового відомства, що Україна знаходиться «в умовах близької трагедії, в умовах воєнних дій», – зазначив І. Пукшин.

Виправдання цієї заяви одним з речників БЮТ «вбило наповал» – мовляв, «заява Турчинова не призначалася для преси», – наголосив заступник глави Секретаріату.

«Уряд Тимошенко працює за подвійними стандартами і вже заплутався у власних «варіантах правди» про ситуацію в Україні. Одна версія – заготовлена для преси, яка базується на популізмі. Інша – для закритого кола осіб, де реально описується стан речей. Керівництво Кабінету Міністрів боїться сказати правду людям, бо це означатиме визнання власної неспроможності», – підкреслив  І.Пукшин.

З огляду на усі ці обставини, наголосив заступник глави Секретаріату, перший віце-прем`єр повинен пояснити суспільству, проти кого той збирається розгортати вже анонсований «театр воєнних дій».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *