ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко закликає українців плювати на телеекрани, з яких бреше Тимошенко

Львівський портал

|

На засіданні Ради національної безпеки й оборони відбулася суперечка між президентом Віктором Ющенко і прем’єр-міністром Юлією Тимошенко щодо газових контрактів, – пише «Українська правда».

Після довгого вступного слова, в якому президент розкритикував домовленості, він повідомив, що далі засідання Радбезу відбуватиметься у закритому режимі.

Ющенко попросив журналістів залишити залу засідання РНБО, однак його перебила Тимошенко, яка попросила журналістів бути присутніми на її виступі.

«Жодне слово пана Ющенка не відповідає дійсності», – встигла сказати Тимошенко перед тим, як із зали засідань РНБО припиналася трансляція до прес-центру Секретаріату президента.

Після цього до прес-центру зазирнули співробітники прес-служби Тимошенко, які повідомили, що найближчим часом прем’єр дасть брифінг перед будівлею.

Перед тим, як припинилась трансляція, Ющенко застеріг громадян не вірити заявам прем’єр-міністра.

«Зараз ми вийдемо на Банкову (де розташований Секретаріат президента) і почнемо коментувати про «Венко», «РосУкрЕнерго» і так далі. Я звертаюся до людей: треба вже в екрани плювати після такої брехні, якою заколисали Україну», – сказав президент.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *