ОСТАННІ НОВИНИ

Улітку в Львові планують замінити 15 км водопроводів

Львівський портал

|

Комунальне підприємство «Львівводоканал» продовжує активну роботу по заміні аварійних водогонів та будинкових приєднань. Зокрема, зараз ремонтні роботи проводяться на вулицях Тролейбусній, Масарика та Паньківського, де прокладають нові водопровідні  мережі з полімерних матеріалів загальною протяжністю 0,6 км. Про це сьогодні повідомив директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський.

«Це найбільш гостроаварійні водогони, ми їх маємо ліквідувати негайно, бо там найбільші витоки води. Що більше ми ліквідовуємо витоки, то менше ми задіюємо свердловин на водозаборах і відповідно менше споживаємо електроенергії», – розповів Мирослав Заплатинський.

Крім того, за словами М. Заплатинського, улітку вони планують замінити водогони на вулицях Грінченка, Липинського, Інструментальній, Хвильового та на проспекті Свободи. Загалом це близько 12-15 км замортизованих мереж.

«Якщо нам вдасться реалізувати заплановане і це дозволить бюджет розвитку, то ми плануємо використати на заміну цих водогонів 12 млн грн. Також у нас є такі мережі, на які ми плануємо витратити власні кошти, а це не менше 8 млн», – додав Заплатинський.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *