ОСТАННІ НОВИНИ

42 підприємства Львівщини незаконно використовували поверхневі води області

Львівський портал

|

За 2008 рік Державна екологічна інспекція у Львівській області провела 146 інспекційних перевірок щодо дотриманням вимог водоохоронного законодавства. За виявлені порушення притягнуто до адміністративної відповідальності 96 осіб на суму 8,160  тис. грн. Про це повідомляють на сайті ДЕІ у Львівській області.

Виявлені під час перевірок порушення водоохоронного законодавства залишаються типовими: самовільний забір поверхневих прісних вод; порушення правил ведення  первинного обліку; порушення режиму господарювання у зоні санітарної охорони на водозаборах.

У звітному періоді Держекоінспекція виявила 42 первинні водокористувачі, що проводили самовільний забір поверхневих вод без дозволу на спеціальне водокористування. За порушення прав державної власності на воду, екоінспекція нарахувала 42 збитки на суму 39,718 тис. грн. 

Самовільний забір поверхневих прісних вод  виявлено на ТзОВ «Гравілат», СФГ «Герус», ВАТ «Кохавинська паперова фабрика», ФГ «СОМ», ТзОВ «Радехів-цукор», ЗАТ «Галичина», ФГ «Лелик», ФГ «Аква», СП «Бориславська нафтова компанія», ПП «Каменський» та інші.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *