ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині податківці викрили підпільний цех із виробництва сировини для взуття

Львівський портал

|

Співробітники податкової міліції Львівщини припинили діяльність підпільного цеху на території одного з сіл Жовківського району. Як передає офіційний сайт ДПА України, нелегальне виробництво спеціалізувалося на переробці пластикових відходів і полівінілхлоридних інгредієнтів на сировину, яку використовують у виготовленні взуттєвих підошов.

Не маючи в наявності будь-яких дозвільних документів на право ведення такої виробничої діяльності, шкідливої для здоров’я, підприємливий бізнесмен перетворив своє господарство на напівавтоматизовану міні-фабрику, обладнану всім необхідним устаткуванням.

Фінансово-господарські відносини із замовниками готової продукції та постачальниками сировини підприємець в офіційній звітності не відображав, що в подальшому давало змогу всім «зацікавленим» сторонам тривалий час отримувати неконтрольовані державою прибутки.

За результатами перевірки вилучено готову продукцію та сировину контрабандного походження (пластифікований полівінілхлорид німецького виробництва та ергопласт, виготовлений у Польщі) на суму понад 400 тисяч гривень, обладнання, автотранспорт та інші майнові активи, що їх використовували під час здійснення незаконного промислу. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить майже 1,3 млн гривень.

Матеріали, зібрані за фактом здійснення „підприємливим” комерсантом незаконної господарської діяльності, передано на розгляд судових органів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *