ОСТАННІ НОВИНИ

У Раві-Руській під час пожежі врятували п’ятьох людей

Львівський портал

|

Минулої ночі вогнеборцям окремого поста Державної пожежної охорони у Раві-Руській під час пожежі у багатоквартирному житловому будинку вдалося врятувати п’ятьох людей, серед яких одна дитина, передає прес-центр головного управління МНС у Львівській області. Ще чотирьох людей пожежні вивели через задимлену сходову клітку.
Близько третьої години ночі до будівлі пожежного депо містечка Рава-Руська прибіг чоловік, який повідомив про виникнення пожежі в житловому будинку на вулиці Грушевського.          
Коли пожежний розрахунок прибув до місця виклику, з’ясувалося, що пожежа виникла у коморі в коридорі на другому поверсі будинку, а щільний дим уже заполонив сам коридор та сходову клітку. Ще мить – і горіння загрожувало перекинутися на дерев’яні конструкції міжповерхового перекриття та сходову клітку.
А мешканці шести квартир другого поверху будинку в цей час спали, навіть не підозрюючи про небезпеку. Тож першим завданням для вогнеборців став порятунок людей. Оскільки виводити людей крізь щільне задимлення було неможливо, до вікон другого поверху потягли висувну пожежну драбину. Першими з вогняного полону водій Михайло Чухань врятував жінку із дитиною. На цю хвилину до місця пожежі вже прибігли офіцери Михайло Івать та Іван Гембальський. Поки вогнеборці за допомогою драбини рятували з вікон другого поверху ще трьох людей, командирові відділення Іванові Збишку вдалося здолати полум’я та вивести через задимлений коридор на свіже повітря ще чотирьох людей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *