ОСТАННІ НОВИНИ

Україна склала іспит на спроможність успішної організації Євро-2012 – Васюник

Львівський портал

|

Висока оцінка генерального секретаря УЄФА Девіда Тейлора щодо стану підготовки усіх українських міст, які виявили бажання прийняти у себе фінал європейської футбольної першості у 2012 році, є відповіддю тим, хто висловлює песимістичні прогнози в Україні і за її межами. Так прокоментував віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник результати офіційного візиту в державу інспекторів УЄФА, передає прес-служба віце-прем`єр-міністра.
За словами Івана Васюника, візит дав змогу побачити ситуацію, оцінити реалізацію планів очима прискіпливих інспекторів УЄФА. «Сьогодні всі шість міст готуються – чотири основні і два резервні. До кожного є свої питання і кожне з них має свої переваги. Але свій остаточний вибір робитиме УЄФА», – нагадав Іван Васюник.
За його словами, результати своєї перевірки УЄФА представить детально, але вже нині можна сказати, що іспит українські міста витримали. Інспектори пересвідчилися, що в кожному з них будують стадіони, які відповідають вимогам футбольної федерації, реконструюють аеропорти, споруджують комфортабельні готелі, дороги, фан-зони. Все це після завершення спортивного свята залишиться до послуг місцевих мешканців, наголосив віце-прем’єр.
За його словами, до 8 травня, коли офіційно назвуть 4 міста-господарі Євро-2012, плани подальшої підготовки буде відкориговано.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *