ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович хоче нового президента, уряд і парламент

Львівський портал

|

Вихід із ситуації, яка склалася в Україні, один – треба змінювати і Президента, і уряд, і парламент. Про це сьогодні під час виступу у Верховній Раді заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

«Повинні бути дострокові вибори – і парламентські, і президентські. А коли вони будуть – я вам скажу так: тоді, коли нас із вами люди винесуть з цього залу. Якщо ми хочемо цього дочекатися, то ми дочекаємося. А якщо не хочемо, то всі разом маємо домовитися найближчим часом», – заявив Віктор Янукович.

Він також наголосив, що чвари між Президентом і Прем`єр-міністром, які не закінчилися й досі, – сором на весь світ. «Скажіть, будь ласка, ми що, вважаємо, що щось буде путнє далі від цієї влади? Безумовно, нічого не буде. Немає можливості сподіватися на те, що ситуація покращуватиметься. І ми це добре знаємо. Ми бачимо, як останнім часом є намагання показати пальцем на тих, хто винний. Президент показує на уряд, уряд – на Президента, на місцеві влади, на кого завгодно, тільки не бачать самих себе. Це вже перетворилося, як кажуть, на театр абсурду», – зазначив Віктор Янукович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *