ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенку забракло грошей на розслідування вбивства Гонгадзе

Львівський портал

|

Президент України Віктор Ющенко скерував листа Прем`єр-міністрові України Ю. Тимошенко щодо досудового розслідування у кримінальній справі стосовно убивства журналіста Г. Гонгадзе. Про це повідомляє прес-служба Президента.

У листі Віктор Ющенко просить виділити Генеральній прокуратурі України кошти на розслідування вбивства Гонгадзе, зокрема й на забезпечення фінансування відряджень за кордон відповідних службовців Генеральної прокуратури України.

Як ідеться в листі, до проведення експертиз оригіналів записів розмов, які зробив М. І. Мельниченко упродовж 2000 року в кабінеті Президента України Л. Д. Кучми, залучено іноземних експертів. У грудні 2008 року слідчі Генеральної прокуратури України за участю групи спеціалістів із звукозапису та аудіоаналізу в установленому порядку вилучили первинні носії аудіозаписів та записуючий пристрій, які мають ключове значення у розслідуванні кримінальної справи. У зв`язку з цим з другої половини лютого 2009 року у цій справі заплановано низку слідчих дій, які необхідно провести за межами нашої держави.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *