ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові приземлився літак із делегацією УЄФА

Львівський портал

|

У Львові приземлився літак із делегацією УЄФА на чолі із генеральним секретарем УЄФА Девідом Тейлором, повідомили в пресс-службі міської ради.

Делегація перебуває у аеропорту «Львів». У аеропорту Девід Тейлор огляне декілька залів. Компанія «Тебодін-Україна» представить проект реконструкції злітної смуги та пасажирського терміналу.  

Девіда Тейлора зустріли міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та інші офіційні особи.

Генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор огляне також будівництво стадіону до Євро- 2012, відвідає залізничний вокзал, а також у рамках програми відбудеться 2 прогулянки центральною частиною міста у вечірній та ранковий час. У Ратуші Девіду Тейлору представлять загальний стан підготовки до ЄВРО, зокрема у сфері медицини, готелів, транспорту, фан-зон та ін.

У складі делегації УЄФА в Україні до Львова прибули також директор Євро-2012 Мартін Каллен, керівник підрозділу ЄВРО 2012 з питань організації заходів Лукас Акерман, комерційний директор Філіп Марграф, голова спонсорського комітету та розвитку змагань Алан Рідлі. Також до Львова сьогодні прибули віце-прем’єр-міністр Іван Васюник, директор виконавчої дирекції Євро-2012 Іван Федоренко.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *