ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко готова піти у відставку

Львівський портал

|

Уряд в будь-який момент готовий звітувати перед парламентом про свою діяльність. Про це прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила сьогодні на брифінгу в парламенті, – передає управління у зв`язках зі ЗМІ секретаріату КМУ.

«Уряд в повному складі прийшов у парламент і готовий до слухання питання про відставку в будь-який момент», – заявила Юлія Тимошенко.

Водночас прем’єр-міністр зазначила, що постановка питання про відставку уряду не має сенсу, оскільки це «політична гра». «З самого початку в постановці питання про відставку уряду не було жодного змісту. Навіть якщо буде проголосовано відставку уряду, то де-юре і де-факто уряд у відставку не йде, він за Конституцією залишається працювати як виконуючий обов’язки, доки буде сформована нова коаліція і буде обраний новий склад уряду», – підкреслила Юлія Тимошенко.

Прем’єр-міністр зазначила, що такими діями опозиція прагне дестабілізувати ситуацію в парламенті, економіці, фінансовій сфері та в Україні в цілому.

«Те, що сьогодні Партія регіонів заблокувала трибуну, щоб не слухати питання щодо відставки уряду, свідчить про хаос в цій політичній силі, про відсутність логіки. Ми були дуже здивовані такими діями», – заявила Юлія Тимошенко.

За словами прем’єр-міністра, уряд запропонував опозиції заслухати це питання в середу, однак ця пропозиція була відхилена. «Якщо вже ініціювали відставку уряду, то майте елементарну чоловічу і політичну мужність послухати, а не підгузники вдягати на такі слухання», – зазначила Ю. Тимошнко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *