ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня на стадіоні закладуть чотири ряди фундаментів

Львівський портал

|

До кінця наступного тижня на будівельному майданчику нового стадіону до Євро-2012  завершать фундаментні роботи на прямій ділянці північної сторони стадіону, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Під час візиту на будівельну ділянку стадіону генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор та президент Федерації футболу України Григорій Суркіс зможуть побачити пік робіт зі спорудження чотирьох рядів фундаментів на прямій ділянці північної сторони стадіону.

Загалом пряма частина північної сторони стадіону складатиметься із п’яти рядів фундаментів: трьох стовбчастих та двох суцільних стрічкових фундаментів. На сьогодні будівельники вже встановили один стовбчастий ряд фундаменту.

Окрім того, встановлено вісім фундаментів для встановлення башневих кранів та розпочалося монтування ще трьох кранів, які встановлять до 5 лютого. Таким чином, на будівельній ділянці довкола чаші стадіону на момент візиту представників УЄФА змонтують 5 із 10 запланованих башневих кранів та встановлять фундаменти під інші 5 кранів.   

Нагадаємо, що другий етап будівництва стадіону розпочався 20 січня із фундаментних робіт, які триватимуть до кінця травня цього року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *