ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські залізничники організували в Коломиї курорт

Львівський портал

|

У Коломийському ФСК “Локомотив” Львівської залізниці розробили спеціальну програму відпочинку для організованих груп відпочивальників. Програма для кожної групи розрахована на три дні і передбачає найвищу якість відпочинку за помірними цінами. Про це повідомляє прес-центр Державно-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Гостям організатори пропонують зустріч груп, розміщення, сніданок та екскурсії. У Коломиї є чудовий краєзнавчий музей Гуцульщини, який залишає незабутні враження. До огляду також пропонують Музей писанки, який є другим за величиною у світі (найбільший подібний є в Канаді). Пропонують залізничники також оглядову подорож старовинним містом, якому невдовзі виповниться 800 років. У програмі – обід та розваги: прогулянки, поїздки в гори чи на гірськолижні траси.

«До речі, в Буковелі один підйом коштує приблизно 20 гривень, тоді як поряд із нами (30 км від Коломиї) в Шешорах є інший – там вартість підйому 5 гривень. Трохи далі, в Косові, вартість абонемента на день становить 50 гривень. Щоправда, там складніша траса – для людей, які мають досвід катання на лижах», – розповідає начальник Коломийського ФСК Андрій Ільків.

Інструктор закладу із задоволенням допоможе початківцям опанувати ази лижного спорту. Також відпочивальники можуть скористатися сауною, ігровими та тренажерними залами, більярдом, настільним тенісом – усе до послуг гостей.

Щодо вартості турів, то залізничники гарантують: ціни значно нижчі від аналогів розрекламованих курортів за найвищої якості сервісу. Варто також наголосити, що оптимальною для заселення є група із 35 – 40 осіб, а загалом у готелі комплексу можуть розміститися 87 осіб.

Усвідомлюючи перспективність пропонованої послуги, залізничники вже найближчим часом планують розбудувати комплекс ще на 30 місць.

Уже оцінили карпатське повітря та каталися на лижах залізничники з Південно-Західної, Одеської та Львівської залізниць. Тепер в ФСК «Локомотив» чекають усіх охочих.

Додаткову інформацію про відпочинок у Коломиї залізничники охоче нададуть за номером телефону 8(03433)3-35-33.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *