ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко хоче святкувати річницю подвигу під Крутами як День захисника Вітчизни

Львівський портал

|

Президент України Віктор Ющенко вірить, що День подвигу Героїв Крут матиме для України і для нашої армії найвище національне значення. Про це він сказав у своєму виступі перед курсантами та студентами вищих військових навчальних закладів. Віктор Ющенко наголосив на необхідності «глибоко продуманого та змістовного військового ритуалу вшанування цього дня», повідомляє прес-служба Президента.

«День подвигу під Крутами – це наш справжній національний День захисника Вітчизни. Він неминуче – це моє глибоке переконання – постане в серці кожного українського воїна і громадянина», – сказав Президент.

Глава держави зазначив, що підтримує ініціативи, які лунають уже давно, щодо державного встановлення такого пам`ятного дня. Та головне, підкреслив він, щоб такого статусу цей день набув силами людей, українства, нашої всієї громадськості.

«Безумовно, вагомішою, ніж воєнна, була ідейна перемога захисників Крут. Їхній подвиг сколихнув наш народ. Їхній приклад повів десятки тисяч людей, десятки наступних поколінь на боротьбу за Україну», – сказав Президент.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *