ОСТАННІ НОВИНИ

Побачила світ книга про «Львівську політехніку»

Львівський портал

|

У видавничому центрі „Логос Україна“ вийшло з друку ювілейне історико-довідкове видання про один із найдавніших технічних вищих навчальних закладів України ― Національний університет „Львівська політехніка“, якому цього року виповнюється 165 років. Про це йдеться у повідомленні НУ «Львівська політехніка».

Це книжка про навчальний заклад та його науковців і студентів. Вона провадить читача сторінками історії Львівської політехніки ― її народження і становлення в різні періоди суспільно-політичного життя, наукових відкриттів і навчальних буднів, структурних перебудов і освітніх реформ, розповідає про провідних науковців, педагогів і випускників.

Адже Львівська політехніка дала Україні і світові тисячі видатних особистостей ― науковців, державних і суспільно-громадських діячів та сотні тисяч висококваліфікованих інженерів, спеціалістів різних галузей народного господарства, які успішно працюють на підприємствах України та за її межами та обіймають високі керівні посади на виробництві, в українських університетах, академічних інститутах, у державних органах різного рівня, місцевого самоврядування.

Репрезентація ювілейного видання „Національний університет „Львівська політехніка“ за участі керівництва університету, видавців і членів Асоціації випускників відбулася в Актовій залі головного корпусу Львівської політехніки.

Книжку представляли голова редакційної колегії видання ректор Львівської політехніки Юрій Бобало та директор видавничого центру „Логос Україна“ Микола Серб.

Відзначаючи високий рівень видання і значне зацікавлення ним читачів, організатори повідомили про домовленість сторін щодо видання другого тому – про наукові школи Політехніки та її видатних випускників.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *