ОСТАННІ НОВИНИ

Офіцери ЗахОК довели, що вміють стріляти

Львівський портал

|

У ході перевірки управління Західного оперативного командування комісією Головної інспекції Міністерства оборони України, у середу 21 січня, офіцери склали заліки із вогневої підготовки. Про це повідомляє Західний регіональний медіа-центр Міноборони.
Упродовж дня понад 160 військовослужбовців продемонстрували особисту стрілецьку майстерність під час виконання вправи стрільб з пістолета Макарова на стрільбищі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України, а також у знанні теорії вогневої підготовки та заходів безпеки під час виконання стрільб.
За словами відповідального за перевірку вогневої та фізичної підготовки і питань бойової та мобілізаційної готовності старшого інспектора Головної інспекції МОУ полковника Андрія Поляєва, офіцери штабу на вогневому рубежі поводились впевнено. Як результат – велика кількість оцінок «добре» та «відмінно».
Наступний етап перевірки, до якого активно готуються військовослужбовці управління Західного оперативного командування – випробування з фізичної підготовки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *