ОСТАННІ НОВИНИ

«Українська дія» припинила пікетування Генконсульства РФ

Львівський портал

|

Сьогодні о 13.00 годині відбулася нарада членів Громадського комітету «Українська дія», під час якої прийнято рішення згорнути наметове містечко, розташоване навпроти Генконсульства РФ у Львові від 16 січня з приводу газового конфлікту між Росією та Україною. Про це  йдеться у повідомленні ГК «Українська дія».

Як зазначив координатор «Української дії» Андрій Корнат, оскільки мети досягнуто, а вимоги, які висунула ГК «Українська дія» Генконсулу Росії пану Гузєєву, на сьогодні задоволено, то немає потреби продовжувати акцію протесту.

«Своїм пікетуванням ми показали позицію громадськості Львівщини щодо брутальних дій Росії в газовому конфлікті та продемонструвати єдність української громади у питаннях зовнішньої безпеки України. Беручи до уваги, що 19 січня відбулося підписання всіх газових угод між Україною і Росією та відновлено поставки блакитного палива до України та країн ЄС у повному обсязі, ми оголошуємо про згортання наметового табору і закінчення пікетування Генерального консульства Російської Федерації у Львові», – повідомив пан Корнат.

Нагадаємо, що ГК «Українська дія» розпочала пікетування держпредставництва Росії у Львові 16 січня. Упродовж п`яти днів навпроти консульства стояли намети, де цілодобово чергували члени комітету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *