ОСТАННІ НОВИНИ

Італійські інвестори ведуть переговори з Львівською міською радою щодо співпраці

Львівський портал

|

Італійські інвестори готові вкладати у розвиток інфраструктури Львова. Сьогодні члени торгово-промислової палати Італії проводять перемовини із керівниками профільних департаментів та управлінь ЛМР щодо залучення коштів у ряд проектів. Про це повідомляє кореспондент «Львівського порталу».

Зокрема на зустріч з міськими посадовцями прийшли італійські підприємці, які працюють у сферах налагодження міської інфраструктури (будівництво та реконструкція доріг, проектування великих об’єктів комунального призначення, вуличне освітлення, впровадження енергоощадних технологій, водопостачання та очищення води).

На початку зустрічі перший заступник міського голови Олег Синютка зазначив, що міська рада готова залучати інвестиції у економіку міста та проектні роботи. З італійської сторони президент CCIPU Мауріціо Карневале сказав, що представники Італії готові продемонструвати та продати свої послуги. «Сподіваюсь, що зустріч буде корисною для обох сторін», сказав він.

Нагадаємо, що торгово-промислова палата Італії має основне своє представництво у Львові і протягом чотирьох років плідно працює на ринку України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *