ОСТАННІ НОВИНИ

Ще дві спортивні школи перейшли у власність міста

Львівський портал

|

Наприкінці 2008 року дві спортивні школи – «Енергетик» та «Олімпія» – ухвалою сесії взято в комунальну власність міста. Відтак цього року місто працюватиме над їх розвитком. Загалом у Львові працює 50 ДЮСШ різного підпорядкування, з них дев’ять ДЮСШ перебувають у власності міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цього року управління молоді, сім’ї та спорту планує закласти в бюджет розвитку міста 5 млн грн на проектування та будівництво систем тепло-, водо-, електропостачання та водовідведення льодового палацу на вул. Трускавецькій-Пулюя, який стане одним із перших великих спорткомплексів міського підпорядкування.

З метою підтримки молодих і перспективних спортсменів, управління молоді, сім’ї та спорту також проводить виплату стипендій міського голови. Минулого року такі стипендії отримали 59 львівських спортсменів і 14 тренерів (20 талановитих перспективних спортсменів у розмірі по 250 грн та 39 спортсменів соціально незахищених категорій у розмірі 330 грн). Одноразові стипендії міського голови на загальну суму 31 тис грн отримало 14 тренерів.

Щодо фінансування спортивної галузі цього року, то буде збільшено кошти на харчування спортсменів, підтримку спортивних заходів, шкільних ліг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *