ОСТАННІ НОВИНИ

Львів отримав 500 тис. євро гранту на стратегію розвитку міського транспорту

Львівський портал

|

Влада Львова та урядовий банк Німеччини KfW сьогодні підписали угоду на 500 тис. євро для розробки транспортної стратегії. Завдяки підписаній угоді для Львова на безоплатній основі розроблять схему розвитку транспорту на наступні 20 років, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Цей договір є другим із серії договорів щодо реалізації проекту розробки концепції загальноміського руху. Його підписано між містом і банком, що гарантує відповідні кошти на оплату концепції», – зазначив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль.

Розробка концепції дозволить визначити проекти в сфері дорожньої інфраструктури, громадського та міського транспорту, управління транспортними потоками розвитку міського транспорту на 20 років.

«Розроблятимуть стратегію 5 місяців. Складатиметься вона з 3 частин. Перша частина – оцінка поточної ситуації та випрацювання прогнозів. Друга частина –підготовка техніко-економічного обґрунтування. Третя – підготовка проектів», – зазначив представник консорціуму німецьких компаній PTV AG – VCDB GMBH Клаус Раінхард.

                       

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *