ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорили блок питань щодо проведення Євро-2012

Львівський портал

|

У Будинку архітектора, що у Львові, вчора відбулася міжнародна конференція «Чемпіонат Європи 2012 року з футболу в Україні та Польщі – спільні завдання, успіхи, проблеми». Про це повідомляється на сайті ЛОДА.

Організатором конференції виступило головне управління містобудування, архітектури та просторового розвитку Львівської облдержадміністрації.

У конференції взяли участь представники Підкарпатського воєводства Республіки Польща, Міністерства регіонального розвитку та будівництва України,  Федерації футболу України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради та прикордонних районів Львівської області.

На конференції сторони розглянули основний блок питань, який, відповідно до вимог УЄФА, забезпечуватиме успішне проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Польщі, а також обмінялися інформацією про стан підготовки спортивних та інфраструктурних об’єктів чемпіонату.

Пріоритетними темами обговорення були питання розбудови прикордонної інфраструктури, зокрема відкриття  нових пунктів пропуску на українсько-польському кордоні, будівництво нової автостради А4 Берлін-Київ, яка проляже територією Підкарпатського воєводства та Львівської області, розвиток об’єктів придорожнього сервісного обслуговування.

З метою вирішення проблемних питань з розбудови прикордонної інфраструктури сторони домовилися про проведення щомісячних робочих зустрічей за участі профільних державних органів, відповідальних за підготовку та проведення Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *