ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому доведеться посунутися з мерського крісла

Львівський портал

|

Схоже, що львів’ян таки врешті дістали перманентно розриті дороги, відповідно постійні корки на міських вулицях і цілком незрозумілі речі в контексті підготовки до Євро-2012. Очевидно, знайдеться ще не одна причина, яка примусила частину мешканців нашого міста змінити своє ставлення до нинішнього міського голови Андрія Садового. Утім суб’єктивні враження львів’ян від діяльності мера не настільки важливі, як сам факт визнання того, що шальки терезів зрушилися й учорашня прихильність зігнилася на сьогоднішнє невдоволення.

Як демонструють результати опитування городян, яке проводив Центр «Соціоінформ», за півтора року рейтинг довіри до міського голови знизився на 15%. І хоча на сьогодні він ще залишається доволі суттєвим – понад 44% львів’ян все ще зберігають теплі почуття до Андрія Садового – прогнози експертів соціологічної думки невтішні. За словами політолога Анатолія Романюка, доволі невтішним виглядає ситуація, навіть при серйозному сьогоднішньому рейтингу, якщо впродовж тривалого часу він має тенденцію до зниження.

Підливає масла в вогонь й те, що майже половина львів’ян переконані, що ситуація в місті лише погіршується. Й оскільки, на думку городян, за все, що відбувається у Львові, відповідальність несе безпосередньо міський голова, прогнозувати, що незабаром коло його симпатиків збільшиться, мабуть, не варто.

Натомість останні соціологічні дослідження продемонстрували й інші цікаві тенденції. Наразі ще не відомі прізвища вірогідних кандидатів, які складуть конкуренцію Садовому у боротьбі за мерське крісло на наступних виборах, зате вже окреслилися політичні сили, які висуватимуть майбутнього переможця. Так, зважаючи на сьогоднішні вподобання львів’ян, виглядає, що найбільше шансів на здобуття успіху матимуть висуванці від ВО «Свобода» та від політичної сили, яку створить екс-спікер ВРУ Арсеній Яценюк.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *