Від завтра на Львівщині фабрика «Rozalini» випускатиме серійне виробництво тортів

Львівський портал

|

Кондитерська фабрика ТОВ «Яричів», що в селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району, завтра розпочне серійний випуск тортів і тістечок короткого терміну зберігання під своєю торговою маркою «Rozalini». Про це сьогодні повідомив генеральний директор кондитерської компанії Олег Клімчук.

За його словами, «Яричів» планує випускати до шести мільйонів штук тортиків на рік. Зокрема, це такі відомі львів’ян торти, як «Прага», «Верховина», «Маково-горіховий», «Кавовий каприз», «П’яна вишня», «Медовий з чорносливом» та інші. Загалом на вибір і смак покупців запропонують близько 20 – 30 видів тортів. Крім того, ласунчиків обіцяють потішити цікавими новинками.

«Ми запропонуємо львів’янам до святкового столу дуже смачний бісквітний торт «Краля», це новинка. Його виготовляємо за власним рецептом, який розробила наша група кондитерів. Також з наступного року випускатимемо торти за рецептами відомого у XVIII столітті італійського кондитера Розаліні, який жив у Львові і славився як майстер у цій справі. Щобільше, один торт за його рецептурою плануємо зробити візитівкою Львова», – розповіла керівник відділу маркетингу Уляна Токар.

Назва торгової марки «Rozalini», за її словами, теж пішла від відомого італійського кондитера. Усю випічку цієї кондитерської компанії виготовляють без консервантів та з високоякісної продукції, тому термін реалізації цієї продукції становить три дні, а шоколадних тортів – п’ять.

«Насамперед ми піклуємося про якість і безпеку свого товару. Хочемо пропонувати своїм споживачам лише свіжу і якісну продукцію», – сказав Олег Клімчук.

Таке серійне виробництво тортів на Львівщині і загалом на Заході України реалізують уперше. Цю продукцію можна буде купити в будь-якому магазині чи супермаркеті Львова та області. Також представники кондитерської компанії планують налагодити співпрацю з готелями, ресторанами та кафетеріями міста, аби реалізувати свою продукцію і там.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *