ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного вівторка у Львові говоритимуть про багатодітні родини

Львівський портал

|

Круглий стіл на тему: «Багатодітна родина в Україні: сучасний стан та перспективи» відбудеться наступного вівторка, 23 грудня. Про це повідомляє прес-служба ГПО «Українська справа».

Захід проводить Спілка багатодітних сімей Львівщини «Щаслива родина» за сприяння громадсько-політичного об’єднання «Українська справа» та ЛОО «Народний Союз «Наша Україна».

Тематика круглого столу: Роль та значення багатодітної родини в суспільстві та державі з погляду історичної перспективи. Християнство – як основа духовності та моральних засад багатодітних сімей. Сучасне становище багатодітної родини. Закон України «Про статус та соціальні гарантії багатодітним родинам» – назріла потреба сьогодення, необхідна умова нормального функціонування та розвитку інституту сім’ї в Україні. Наукові соціологічні дослідження як підґрунтя для створення цілісної комплексної системи державної підтримки багатодітної родини. Проблема сільських багатодітних родин в умовах занепаду сільськогосподарського виробництва. Створення умов доступності медицини, освіти, культури для багатодітних сімей.

Круглий стіл розпочнеться о 16:00 у приміщенні «Світлиці», що на вул. Дорошенка, 14.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *