ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада затвердила схему розміщення МАФів у Львові

Львівський портал

|

Барабанним гуркотом та своєю присутністю у сесійному залі Львівської міської ради власники та працівники МАФів добилися сьогодні прийняття ухвали про затвердження Перспективної схеми розміщення малих архітектурних форм як частини програми комплексного благоустрою території міста. «За» прийняття ухвали проголосувало 74 депутати міської ради.

Щоправда, позитивному рішенню міських обранців передували неабиякі суперечки у сесійному залі. А міський голова, очевидно, не бажаючи слухати зауваження депутатів стосовно цього питання, покинув засідання.

Основна суперечка стосувалася того, що, як стверджували депутати та представники МАФів, проект ухвали, яка була запропонована на розгляд виконавчими органами ЛМР, суттєво відрізнялася від узгодженого всіма сторонами проекту рішення. За попередніми підрахунками, у запропоновану виконавчими органами схемі розміщення МАФів, не було внесено 74 малі архітектурні форми, що функціонують у Львові.

Однак після суперечок секретар ЛМР Володимир Квурт поставив на голосування ухвалу, розроблену комісією з питань архітектури, в якій були враховані інтереси МАФів. Саму цю ухвали і підтримали міські депутати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *