ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурсна комісія не змогла визначитися з переможцем

Львівський портал

|

Засідання конкурсної комісії з визначення інвестора/генпідрядника з будівництва стадіону до Євро-2012 сьогодні не відбулося через відсутність кворуму. Про це «Львівському порталу» повідомив голова фракції ВО «Свобода», член конкурсної комісії Василь Павлюк.

«Про те, що сьогодні відбудеться засідання  комісії повідомили за півгодини до того, однак далеко не всі можуть так швидко закцінчити всі заплановані раніше справи й прийти на засідання. Тому й не було кворуму. Окрім того, не відбулося попереднього обговорення пропозицій, що були надані фірмами-претендентами, тому навіть не знаю як би мали обирати переможця конкурсу. Фактично ми не готові зараз ще прийняти рішення», – зазначив Василь Павлюк.

За його словами, чергове засідання комісії призначене на завтрашній ранок. «Єдине, що можна констатувати, що пропозиції «Азовінтексу» виглядають  найслабшими у порівнянні з іншими. Ми очевидно пропонуватимемо взяти до уваги пропозиції інших компаній, але якщо Андрій Садовий не вважає за потрібне прислуховуватися до цих порад, то його справа. Він таким чином бере відповідальність за все на себе», – додав В.Павлюк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *