ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відремонтовано вуличне освітлення на 234 вулицях

Львівський портал

|

На 234 вулицях Львова цього року відремонтовано вуличне освітлення, передає прес-служба міської ради. На реконструкцію і капітальний ремонт зовнішнього освітлення Львова було освоєно 11 мільйонів 105 тис. гривень кредитних коштів. Це кошти, які ЛКП «Львівсвітло» торік виграло у державному конкурсі на пільгових умовах в кредит. За два роки виконано робіт на понад 14 мільйонів гривень.

За ці кошти цьогоріч відремонтовано майже 102 км мереж зовнішнього освітлення. Замінено 5 тис. 665 світильників, стільки ж ламп замінено на енергоощадні. Крім того, встановлено 84 металеві опори, 20 залізобетонних. Протягом 2007–2008 рр. було замінено 282 електролічильники на багатотарифні, що дозволило зекономити 42 % коштів за спожиту електроенергію.

«Найбільше ми освітили Сихівський район. Практично все вуличне освітлення ми відновили, залишилось тільки на вул. Г. Хоткевича. Реконструйовано освітлення на магістральних вулицях: Б. Хмельницького, Зеленій, Стрийській, Суботівській, Науковій, Скорини, Левандівській та інших», – каже головний інженер ЛКП «Львівсвітло» Юрій Потурай.

Підприємство «Львівсвітло» також проводить поточний ремонт мереж освітлення та ліквідовує аварійні ситуації. Таким чином було відремонтовано 11 км мереж, замінено 793 світильники та 28 металевих опор. За 9 місяців було замінено 2 тис. 211 ламп.

 На технічне обслуговування апаратури диспетчерського зв’язку системи вуличного освітлення та ліквідації аварійних ситуацій мереж зовнішнього освітлення з бюджету міста освоєно 749 тис. гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *