ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці Львівщини посіли 4 місце на міжнародному чемпіонаті світу з міні-футболу

Львівський портал

|

Упродовж трьох днів, з 25 по 27 листопада 2008 року, у місті Ломель, що в Бельгії, відбувся найпрестижніший міжнародний турнір з міні-футболу серед команд правоохоронних органів світу, на якому команда із Львівщини посіла 4 місце. Про це повідомляють на сайті ДПА у Львівській області.

У турнірі взяли участь 80 команд, які змагалися в трьох групах: молодіжній, ветеранів (кому за 35 років) та жіночій. Збірна команда податківців Львівської області брала участь у змаганнях у молодіжній групі з 40 команд, що представляли 22 країни світу, та була єдиним представником з України у цій групі.

До складу команди, яку очолював її капітан Тарас Манько (з управління податкової міліції ДПА), увійшли: Савран Андрій (ДПІ у Франківському районі Львова), Савка Назар та Чухрай Андрій (ДПІ у Личаківському районі Львова), Лешнівський Володимир (ДПІ у Сихівському районі), Козирєв Максим та Шифер Андрій (ДПА у Львівській області), Дмитрук Ігор (ДПІ у Львові), Зінчук Тарас (головний відділ податкової міліції ДПІ у Львові), Саранчук Олександр Олегович (заступник начальника УПМ ДПА у області).

Дійшовши без жодної поразки до напівфінальних змагань, у запеклій боротьбі з командою митників з міста Брест (Білорусь) наша збірна зіграла внічию і лише за рахунок не забитого додатково призначеного пенальті посіла 4 призове місце.

Найкращим воротарем турніру визнано воротаря нашої збірної Ігоря Дмитрука.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *