ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівському полігоні утилізують боєприпаси зі складу в Брюховичах

Львівський портал

|

 На Яворівському загальновійськовому полігоні, що на Львівщині, триває утилізація боєприпасів з артилерійського складу озброєння і боєприпасів, розташованому у смт Брюховичі, повідомляє прес-служба Міноборони.

Утилізацію здійснюють фахівці державного підприємства “Науково-виробниче об’єднання “Павлоградський хімічний завод” на підставі угоди, підписаної з Міністерством оборони України.

За даними інженера виробничо-технічного відділу філії “Карпатвибухпром” (м. Івано-Франківськ) Державного підприємства “Науково-виробниче об’єднання “Павлоградський хімічний завод” Андрія Перепечка, на сьогодні вже знищено 10% боєприпасів від запланованих.

«Роботи тут ми розпочали 16 жовтня. За цей час вже утилізовано 490 тонн мінометних мін калібру 82 мм, 24 тонни мінометних мін калібру 120 мм та у якості експерименту – 3 снаряди калібру 203 мм» – повідомив А. Перепечко.  

Спеціалісти “Карпатвибухпром” виконують це складне завдання спільно з фахівцями компанії “Трансімпекс”.

«Більшість фахівців компанії “Трансімпекс” є офіцерами запасу інженерно-саперних військ, мають значний практичний досвід під час виконання інтернаціонального обов’язку в Афганістані та виконання миротворчої місії у Лівані» – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *