ОСТАННІ НОВИНИ

На «Jazz Bez» до Львова приїдуть колективи з 12 країн світу

Львівський портал

|

Цьогорічний “Jazz Bez – 2008”, що проходитиме з 5 до 14 грудня у Львові, об’єднає 24 колективи з 12 країн світу. Про це організатори фестивалю повідомили під час прес-конференції.

“Родзинкою цьогорічного «Jazz Bez» стане поєднання в рамках одного фестивалю максимальної кількості джазових стилів: свінг, бі-боп, джаз-рок, фанк, кул, імпровізаційний джаз, тощо та різноманітних технік виконання” – пообіцяв один з організаторів фестивалю Юрко Вовкогон.

Серед найбільш знакових імен цьогорічного фестивалю джазу Давид Голощьокін (Санкт-Петербург), Petras Visniauskas ( Вільнюс), Mirchea Tiberian (Бухарест), Klaus Kugel ( Кельн), а також три найкращі саксофоністи 2008 року Mats Gustafsson, Peter Brotzmann, Ken Vandermark.

Фестиваль впродовж 10 днів тішитиме пошановувачів джазу в 10 містах України та Польщі. Незважаючи на світову економічну кризу, він розширить свою географію і до традиційних міст проведення “ Jazz Bez” цього року приєднаються Люблін, Ярослав, Сянок, Севастополь та Київ. Львів, як завжди, залишиться центром фестивалю – організаційно та ідеологічно. Львівські концерти “Jazz Bez” проходитимуть у приміщеннях театру ім. Заньковецької, Львівській Філармонії та клубі “Picasso”. Ціни на квитки на фестиваль котуватимуть від 40 до 100 гривень.

Студентам та працівникам закладів культури, що придбають квитки до 1 грудня, організатори обіцяють 50 % знижу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *