ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада не надала міліції документів щодо інвестиційного конкурсу на будівництво стадіону до Євро-2012

Львівський портал

|

Галицький  РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області провів перевірку щодо неправомірних   дій   з   боку   службових  осіб  ЛМР  при  проведенні інвестиційного конкурсу щодо будівництва стадіону до Євро-2012.

Як повідомляє прес-служба ГФЛ, про це йдеться  у листі  підполковника  міліції Галицького районного відділу МВСУ  у  Львівській  області Невського  О.  до генерального директора агентства     культурно-інноваційних     програм    „Данапро”  Ростислава Штиня.

З листа випливає, що оскільки,  досі на запит міліції Львівська міська рада не надала копії документів  про  завершення  інвестиційного  конкурсу,  а  законодавчо встановлений  термін  проведення  перевірки  по матеріалах закінчився, то правоохоронні  органи  прийняли рішення відмовити у порушенні кримінальної  справи,  оскільки "на даний час складу злочину не виявлено".

Проте,  міліція  має намір продовжити перевірку "після отримання вказаної відповіді  перевірку по матеріалах буде продовжено та прийнято рішення згідно  ст.97  КПК України", — йдеться у листі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *