ОСТАННІ НОВИНИ

У п’ятницю депутати міськради дойматимуть мера і прокурора

Львівський портал

|

Позачергова сесія Львівської міськради повинна відбутися цієї п’ятниці. Про це  повідомив «Львівському порталу» голова фракції УНП у ЛМР Юрій Кужелюк.Відучора голови п’яти депутатських фракцій (усі крім «Пори») проводять збір підписів за проведення позачергової сесії, аби на ній розглянути протест прокурора на ухвалу сесії про створення конкурсної комісії з визначення інвестора та генпідрядника з будівництва стадіону до «Євро-2012» у Львові. Депутати пропонували, аби сесія відбулася у середу, 26 листопада, однак через міського голову Андрія Садового, завтра пленарного засідання не буде.

«Наскільки відомо, міський голова вже підписав про проведення сесії у п’ятницю. Завтра не буде засідання, бо Андрій Садовий їде в Київ», – зазначив Ю.Кужелюк.

Окрім подолання протесту прокурора, депутати, як і обіцяли, вимагатимуть звіту міського голови про виконання ухвал Львівської міськради щодо підготовки до Євро 2012. Адже на минулому засіданні мер Львова не сказав жодного слова про хід підготовки до Євро. Третім питанням, яке цікавить обранців, буде звіт начальника управління капітального будівництва щодо ремонту доріг у місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *