ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року Львівщина перевиконає надходження до держбюджету на 112% – Тимошенко

Львівський портал

|

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що Державний бюджет цього року буде перевиконано, незважаючи на світову фінансову кризу. Про це вона заявила на нараді з керівництвом регіональних органів виконавчої влади з питань виконання Державного бюджету в 2008 році, повідомляють на сайті ДПА у Львівській області.

За словами прем’єр-міністра, показники виконання бюджету країни дають змогу фінансувати всі заплановані видатки.

"Я не бачу жодних підстав для припинення фінансування бюджетних установ, ключових потреб областей, районів, міст", – зазначила Юлія Тимошенко.

Також прем’єрка доручила головам державних обласних адміністрацій взяти під особистий контроль фінансування бюджетної сфери та особливо захищених статей: "Якщо десь якісь збої відбуваються, я б хотіла мати від вас телефонний дзвінок із характеристиками того, чому відбуваються такі речі".

Окрім того, Ю. Тимошенко зазначила, що Державна митна служба та Державна податкова адміністрація за підсумками 10 місяців цього року перевиконують наповнення Державного бюджету.

За її словами, згідно з даними ДПА про виконання планових показників доходів загального фонду Державного бюджету за січень – жовтень 2008 року більшість областей країни перевиконують бюджет. Зокрема, Львівська область – 112%, Дніпропетровська обл. – 138%, Одеська – 136%, Сумська обл. – 129%, Тернопільська обл. – 124%, Івано-Франківська обл. – 115%, Рівненська обл. – 114%, Чернігівська обл. – 111%, Житомирська обл. – 110%, АР Крим – 110%, м. Севастополь – 109%, Хмельницька обл. – 109%, Вінницька обл. – 108%, Чернівецька обл. – 107%. Інші області виходять на 100%.

Також прем’єр-міністр подякувала головам облдержадміністрацій, мерам, керівникам податкових адміністрацій за те, що в такий важкий час фінансової кризи вони тримають такі показники. "Немає сьогодні об’єктивних підстав не довиконувати бюджет за 10 місяців", – заявила Тимошенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *