ОСТАННІ НОВИНИ

Поведінку Садового розглянуть на комісії законності?

Львівський портал

|

Схоже, міський голова Львова Андрій Садовий не має чого сказати депутатам ЛМР про підготовку міста до Євро-2012. Найочікуваніше питання сьогоднішньої сесії міської ради – інформація міського голови про хід реалізації ухвал міської ради щодо підготовки Львова до Євро-2012 – так і не було розглянуте.

Спершу міський голова банально пропустив це питання, перестрибнувши у порядку денному з питання під номером 10 до питання під номером 12. Проте депутати вказали міському голові на це, і він був змушений повернутися до інформування про підготовку до єврочемпіонату. Проте реальної інформації мер депутатам не сказав, натомість запропонував їм одразу задавати питання, які цікавлять міських обранців. Депутати обурились, а міський голова оголосив п’ятнадцятихвилинну перерву.

Після перерви депутати знову наполягли на розгляді питання про реалізації ухвал міської ради щодо підготовки Львова до Євро-2012. А. Садовий зазначив, що він уже готовий доповідати, але представники депутатського корпусу звернули увагу на те, що мер намагається проводити сесійне засідання з порушенням регламенту, оскільки для того, щоб після 17 години сесійне засідання набуло чинності, депутати повинні проголосувати за його продовження.

Відтак міський голова не сказав ані слова про виконання ухвал щодо підготовки до Євро-2012, які приймалися впродовж півтора року.

Натомість депутат міської ради Зеновій Сірик озвучив позицію депутатського корпусу, зазначивши, що міський голова не впорався з покладеними на нього зобов’язаннями і запропонував розглянути поведінку мера на комісії законності і депутатської етики. А голова фракції БЮТ Юрій Гудима оголосив, що, зважаючи на таку поведінку мера, його фракція покидає зал засідань.

На цьому пленарне засідання було закрите. Садовий зазначив, що воно буде відновлено через дві тижні. Депутати наполягають на тому, щоб наступна сесія міської ради розпочалася саме з інформації міського голови про хід реалізації ухвал міської ради щодо підготовки Львова до Євро-2012.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *