ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром у Львові відбудеться міжнародний мистецький проект «L2»

Львівський портал

|

З 28 по 30 листопада у Львові відбуватиметься міжнародний мистецький проект «L2», повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Ідея проекту «L2» полягає у створенні нагоди для зустрічі різних творчих середовищ Любліна і Львова. Безпосередній контакт представників подібних професій має стати шансом для обміну знаннями та досвідом, зокрема обміну «ноу-хау» в царині мистецтва і культури, що в майбутньому сприятиме зміцненню зв’язків, а також ініціюванню та реалізації культурних проектів.
Першим етапом проекту «L2» є тритижневий виїзд майже ста осіб з Любліна до Львова з метою представлення широкої мистецької програми: концертів, спектаклів, навчальних занять, музичних заходів, мультимедійних презентацій, перегляду фільмів, показу альтернативної моди, влаштування перформенсів, читання лекцій про мистецтво та культуру на Львівському університеті. Група, яка візьме участь в проекті, створена у такий спосіб, щоб якнайширше представити спектр творчості культурних осередків нашого міста.
Окрім митців до Львова також приїдуть менеджери культури, куратори виставок, аніматори, викладачі університетів, журналісти та публіцисти, представники громадських організацій.
Другий етап є заплановано на 1-у половину 2009 року, коли Люблін відвідають вже львівські митці. Наступні ж стадії проекту будуть організовуватися на підставі здобутого досвіду і систематичних консультацій із середовищами Любліна та Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *