ОСТАННІ НОВИНИ

Школа відповідального батьківства проведе День відкритих дверей

Львівський портал

|

Завтра у школі відповідального батьківства на базі 5-ої міської поліклініки оголошено День відкритих дверей для сімейних пар. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Зокрема, о 16:30 у поліклініці проведуть заняття, на яке можуть прийти всі охочі.Школа відповідального батьківства покликана допомогти молодим сім`ям підготуватися до народження здорової дитини, допомогти жінці адаптуватися до вагітності, підготувати чоловіка до участі в пологах, допомогти йому усвідомити свою роль в процесі вагітності дружини, а також навчити батьків доглядати за новонародженим.

В школі відповідального батьківства проводиться як психопрофілактична підготовка, так і вироблення практичних навиків поведінки під час вагітності, під час пологів та у післяпологовий період. На заняттях сім`ї можуть довідатися про внутрішньоутробний розвиток плода, особливості харчування жінки під час вагітності, принцип грудного годування, планування сім`ї та інше.

Школи відповідального батьківства у Львові працюють при жіночих консультаціях таких закладів охорони здоров`я: 2-ї, 4-ї, 5-ї та 6-ї комунальних поліклінік, у 1-й комунальній лікарні та у Клініці дружній до молоді «Погляд у майбутнє».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *