ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським інститутом банківської справи керуватимуть студенти

Львівський портал

|

Уже традиційно на своє професійне свято студенти Львівського інституту банківської справи УБС НБУ керуватимуть своїм навчальним закладом, повідомляє прес-служба ЛІБС УСБ НБУ.

«Наш інститут першим серед усіх ВНЗ два роки тому започаткував таку традицію, – розповів Ярослав Омельчук, голова студентської дорадчої ради ЛІБС УБС НБУ. – Це допомагає студентам виховати лідерські якості. Такий експеримент також змінює думку студентів про роль керівників». Ярослав 17 листопада виконуватиме обов’язки директора інституту.

Також цього дня зможуть відпочити від своєї роботи проректори інституту та декани економічного факультету та факультету банківської справи. Їх роботу виконуватимуть студенти інституту.

З нагоди Дня студента в корпусах інституту проходить Студентський ярмарок, на якому майбутні банкіри продають корпоративну продукцію інституту. Такий захід, на думку його організаторів, навчить студентів, як працювати з клієнтами (йдеться про залучення, пояснення, просування товару або послуг клієнтам), розвине організаторські здібності та підвищить рівень корпоративного духу. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *