ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові пройде ярмарок товаровиробників із Харкова

Львівський портал

|

Підприємці Харкова презентуватимуть завтра свою продукцію у Львові, передає прес-служба Львівської міської ради. Домовленостей про налагодження економічної співпраці між Львовом та Харковом було досягнуто під час перемовин представників міських рад.

Завтра о 9.00 на площі біля пам’ятника Івану Франку, що на вулиці Університетській, 1 стартує ярмарок харківських підприємців. На ньому представлять продукцію 38 підприємств Харкова, а саме швейні вироби для чоловіків, жінок, дітей; трикотажні вироби; взуття; вироби з хутра; постільну білизну; косметику; парфуми; аромакомпозиції; шкіряну галантерею; товари для здоров’я. На алеї поблизу головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка буде розміщено близько 40 наметів.

«Дуже важливо, щоб західна столиця України – Львів та перша столиця України – Харків, співпрацюючи, удосконалювали один одного на рівні і самоуправління, і управлінських рішень щодо ведення бізнесу, гуманітарної та соціальної сфери. Сьогодні для цього вже зроблено перший крок», – зазначив заступник міського голови Харкова, директор департаменту охорони здоров’я та соціальних питань Харківської міської ради Ігор Шурма.

Такий ярмарок у Львові проводять удруге. Перший захід проведено у лютому 2005 року. У ньому взяли участь 25 підприємств Харкова, за результатами якого декілька компаній відкрили свої представництва у Львові.

«Така співпраця між містами позитивно впливає на розвиток міської економіки та сприяє підтримці українських товаровиробників, тому плануємо її надалі продовжувати», – зазначила начальник відділу економічного розвитку Львівської міської ради Вікторія Довжик. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *