ОСТАННІ НОВИНИ

До завершення конкурсу розпочинати земельні роботи на місці стадіону не можна – Гірняк

Львівський портал

|

Розпочинати підготовчі земляні роботи на місці майбутнього євростадіону та підписувати угоду на правах єдиного виконавця для його будівництва до завершення інвестиційного конкурсу не можна. Про це заявив депутат Львівської міської ради, член робочої групи з підготовки Львова до «Євро-2012» Володимир Гірняк, повідомляє прес-служба фракції УНП у Львівській міській раді.  

«Сьогодні ми отримали інформацію про те, що будівельна техніка компанії ВАТ «Проектно-будівельне підприємство «Азовінтекс» прибула до Львова і почала розміщуватися біля ділянки, де має постати стадіон «Євро-2012». Хочу нагадати, що Львівська міська рада оголосила інвестиційний конкурс на будівництво стадіону, який ще триває, і на який зголосилось близько 12 компаній. Тому вчиняти будь-які дії до завершення конкурсу мерія не має права», – зазначив депутат.  

На думку Володимира Гірняка, інформація, розіслана сьогодні прес-службою Львівської міської ради, дає підстави стверджувати про зловживання посадовцями Львівської міської ради та мером міста Андрієм Садовим своїми службовими обов’язками. «У нас завтра відбуватиметься засідання робочої групи з підготовки міста до «Євро-2012», на якій ми ретельно вивчатимемо ситуацію, що склалася. З огляду на те, що міський голова поводиться зовсім неадекватно, я думаю, що Львівська міська рада може скасувати ухвалу, якою УКБ було надано кошти на початок фінансування ведення земляних підготовчих робіт. Адже грошей для будівництва стадіону у Львова немає», – сказав В.Гірняк.  

Нагадаємо, сьогодні прес-служба Львівської міської ради розіслала повідомлення про те, що Міністерство економіки надало Львову право підписати угоду на правах єдиного виконавця для будівництва стадіону з ВАТ «Проектно-будівельне підприємство «Азовінтекс». Вже сьогодні до Львова прибуло 58 одиниць будівельної техінки та 100 працівників «Азовінтексу» і розпочали розміщення в районі ділянки, де планують збудвати стадіон до Євро-2012. Очікується, що компанія проведе підготовчі та земляні роботи для майбутнього стадіону. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *