ОСТАННІ НОВИНИ

Пластуни збирають волонтерів для роботи з дітьми-сиротами

Львівський портал

|

Пластовий курінь «Степові відьми» цими вихідними проведе вишкіл волонтерів у рамках проекту «Скільки коштує любов». Вишкіл має на меті сформувати і навчити команду волонтерів роботі з дітьми, які проживають у сиротинцях. Про це повідомляє Національна скаутська організація «Пласт».Проект триває вже понад рік. Під час проекту волонтери щотижня відвідують сиротинці і проводять з дітьми комплексні заняття, потрібні для розвитку дитини, які включають ігри, майстерки, цікаві розповіді. На даний час проект «Скільки коштує любов» охоплює три дитячі будинки: самбірський дитячий будинок «Любисток», дрогобицький дитячий будинок «Оранта» та львівський дитячий будинок №1 на вул. Таджицькій.

Загалом участь у вишколі візьмуть близько 30 майбутніх волонтерів. На нього запросили спеціалістів із психології, соціології, працівників соціальних служб, педагогів – саме вони і читатимуть інструктажі. У програмі вишколу також плануються інструктажі з арт-терапії та терапії музикою.

Даний вишкіл проходить уже вдруге, вперше він відбувся навесні. І після його проведення вдалося залучити волонтерів до роботи з дітьми. На даний час це понад 40 осіб – не лише пластунів, а й студентів львівських ВНЗ, активної молоді.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *