ОСТАННІ НОВИНИ

30 львівських залізничників визнали найкращими в Україні

Львівський портал

|

У галузевому конкурсі на звання найкращого працівника залізничного транспорту України у 2008 році 30 львівських залізничників стали переможцями у своїх професіях. Про це повідомляє прес-центр ДТГО «Львівська залізниця».

Керівництво Укрзалізниці та Рада профспілки залізничників і транспортних будівельників України зазначили, що працівники залізничного транспорту успішно забезпечують виконання планових виробничих завдань, безпеку руху, активно впроваджують сучасні технології, виявляють творчу ініціативу.

Зокрема, саме на Львівській магістралі працюють найкращий слюсар з ремонту рухомого складу, найкращий електромонтер з обслуговування апаратури та пристроїв зв’язку, найкраща чергова по станції, найкращий            оглядач-ремонтник вагонів, найкращий машиніст крану, найкращий провідник пасажирського вагона та ін.

Визначили з-поміж себе найкращих і самі львівські залізничники. Звання «Найкращий за фахом працівник Львівської залізниці» у 2008 році вибороли 74 працівники магістралі. За доброю залізничною традицією усі переможці отримали почесні грамоти та грошові винагороди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *